Két hét múlva vége a Vágó-műsornak

2007.01.31. 11:44
Az ezredik adás után leveszik a képernyőről a Legyen Ön is milliomost. Vágó István már nem tudta visszahódítani a nézettségi lista csúcsait.

Az ezredik, jubileumi adás után leveszi a műsorról a Legyen Ön is milliomost az RTL Klub, állítja csatornaközeli információkra hivatkozva a Blikk. Az utolsó adás körülbelül két hét múlva kerül adásba, addig még felvesznek egy különleges epizódot is, amiben a Szombat esti láz sztárjai válaszolnak Vágó István kérdéseire.

A Legyen Ön is milliomos közel fél év szünet után tért vissza a képernyőre, de már nem vonzott annyi nézőt, mint az utóbbi években. Az első adás nézettsége nem volt túl kiemelkedő, hiszen a Legyen Ön is milliomost, ha nem is túl nagy előnnyel, de megverte a Tv2-n futó Jóban-rosszban, azóta kicsit erősödött a műsor, a múlt héten a legnézettebb adást már 1 724 967-en nézték az AGB Nielsen statisztikai adatai alapján. Ez az adás, ha nem is túl nagy különbséggel, de már megelőzte a Tv2 szappanoperáját.

A Legyen Ön is milliomos több évnyi siker után mostanában fáradt ki a világ több országában, így az Egyesült Államokban is 2006-ban fejezték be a show készítését, és Magyarországon is már többször felmerült, hogy más vetélkedőre cseréli az RTL Klub. Egy ideig arról cikkeztek a lapok, hogy Vágó István saját fejlesztésű vetélkedőjét sugározza majd az RTL Klub, de az Index értesülései szerint a show jogait mégsem vette meg a csatorna, mivel nem felelt meg a magyar közönsgé igényeinek. Túl igényes volt.

A Tv2-n március elején indul az Egy a száz ellen című vetélkedő, ami az Egyesült Államokban a Legyen Ön is milliomos kifáradása után az egyik legnépszerűbb kvízshow lett. Arról egyelőre nem szivárogtak ki hírek, hogy az RTL Klub milyen vetélkedőt indít a Legyen Ön is milliomos búcsúja után.