Máris megbukott a Szellemvasút

2005.02.22. 11:16
Egy adás után leveszi a műsorról az RTL Klub minden idők egyik legvisszataszítóbb magyar képernyős termékét, az Árkus József-féle Parabola kapitalista reinkarnációját.
Itt nincs helye a körülményes finomkodásnak. A Szellemvasút egy darab szar, akkora és olyan darab mégpedig, amihez hasonlót rég nem tálalt fel egyik nagy tévé sem. Váncsa Istvánnal együtt is az, animációkkal együtt is, sőt részben azoktól, egészében és részleteiben is szar, egy szarfraktál - írta kritikusunk az RTL Klub Parabola-remakejének első adása után. A jelek szerint a csatorna vezetői is így gondolják. A Blikk információja szerint ugyanis az első gyászos adás után örökre leveszik a műsorról a Szellemvasutat.

A következő adás márciusban lett volna, de a több havi előkészítő munka ellenére azonnali hatállyal a befejezés mellett döntöttek. Nem volt sikeres a műsor, és ezt tudomásul kellett vennünk. (_) Most rá kellett jönnünk, hogy jobb gyorsan abbahagyni, mint tovább próbálkozni, erőltetni - nyilatkozta a bulvárlapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Sajátos, hogy műsorvezető Váncsa István is arról beszélt, mekkora megkönnyebbülés neki a műsor bukása, hiszen nem kellemes, amikor az ember nem mer kimenni az utcára. Arról egyelőre nincs publikus információ, hogy a Prima Primissima-díjas ismert újságíró és humorista mennyiért vállalta ezt a színvonaltalan égést.