Verebes Torgyánnal beszélget majd

2005.09.14. 10:38
A Tv2, még cím nélküli műsorában tűnik majd fel a Heti hetes egykori populistája, de politika állítólag szóba sem fog kerülni. Mindez egyben Árpa Attila visszatérése is.

Az Index információi szerint ősz végétől egy több szereplős beszélgetős műsorban tűnik majd fel az RTL Klubtól nemrégiben a Tv2-höz igazolt Verebes István. A csatorna az új műsorról egyelőre még nem szivárogtatott ki információkat a bulvármédiához, de Tv2-közeli forrásainktól úgy tudjuk, hogy Verebes István több más közéleti szereplővel és sztárral együtt beszélget majd az új show-ban.

A még végleges címmel sem rendelkező, hetente jelentkező műsorban a Heti hetessel ellentétben nem közéleti témákat és aktuális eseményeket kommentálnának a szereplők, hanem a nézők különböző felvetéseire reagálnak.

"Reményeink szerint csak annyiban fog hasonlítani egymáshoz a két műsor, hogy mindkettőben székeken ülnek a szereplők" - nyilatkozta az Indexnek a műsor egy neve elhallgatását kérő készítője, aki szerint a show a magyar televíziózásban eddig példátlan mértékben épít majd az interaktivitásra, a nézők szinte minden elképzelhető kommunikációs csatornán beleszólhatnak majd a műsor alakulásába.

Verebes István egyébként a csatornváltás ellenére nem válik meg a közszolgálati televízió reggeli műsorától, továbbra is időről időre feltűnik majd a Napkelte műsorvezetői székében.

Árpa és Torgyán

A műsor szereplőgárdája sem végleges még, annyit lehet azonban tudni, hogy a show-ban feltűnik majd Torgyán József, a Független Kisgazdapárt egykori elnöke, az Orbán-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere.

A műsor producere információink szerint Árpa Attila, az RTL Klub 2003-ban elbocsátott kreatív igazgatója, a Heti hetes egykori producere lesz.

A Tv2 már egyszer próbálkozott a Heti hetes megszorongatásával, de 2001-ben a Vitriol címen futó, többek közt Jakupcsek Gabriella és Terry Black humorára építő műsor pár adás után csúfosan megbukott.