'A Való Világ sikertörténet'

2003.06.02. 16:22
Egymillió nézővel előzte meg a VV fináléja a BB-ét. A valóságshow befejeződésével újra láthatjuk a Legyen Ön is milliomost és a Pasikat.
Az RTL Klub vezérigazgatója szerint a csatorna beváltotta azt a tavaly szeptemberi ígéretet, hogy Magyarországon a legjobb, a nemzetközi "formátumokat" is legyőző valóságshow-t tűz műsorára. Dirk Gerkens erről hétfőn, a ValóVilág második szériáját záró gála utáni napon tartott sajtótájékoztatón beszélt.

Kolosi Péter
"A ValóVilág volt az RTL Klub számára az idei év első öt hónapjának sikertörténete" - fogalmazott Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. Mint mondta, a vasárnapi adást csaknem 2,4 millióan nézték, egymillióval többen, mint a másik országos kereskedelmi televízió, a tv2 pénteken sugárzott hasonló műsorát.

Az Index információi szerint a legsikeresebb realityfinálé a tavalyi BB1 záróadása volt, amelyet 2 678 000-en néztek 2002 decemberében.

Kolosi szólt arról is, hogy június közepétől nyári műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub; ebben igyekeznek "pótolni" a valóságshow-k miatt kimaradt esti nagyfilmeket. Visszatérnek a képernyőre olyan produkciók is, mint a Legyen Ön is milliomos, vagy a Pasik, június 23. és augusztus 25. között pedig ismét a Balaton mellől, a Coca-Cola Beach House-ból jelentkezik az RTL Klub reggeli műsora.

Kolosi Péter megemlítette azt is, befejezéséhez közeledik a Survivor - A sziget című új, szeptembertől jelentkező valóságshow szereplőinek válogatása.

A cigányozó Mirigy-show 2003 legnézettebb műsora

Eddig a tv2-n március 30-án sugárzott Irigy Hónaljmirigy-show, a Bazi nagy roma lagzi volt a legnézettebb műsor 2003-ban. A botrányt kavaró show-t, amely miatt az ORTT félórás elsötétítéssel büntette a tv2-t, 2 829 000-en nézték végig. A legsikeresebb film a szintén a tv2-n vetített Hangyák a gatyában című német vígjáték.