Lilu a Való világ harmadik szériájában?

2003.07.30. 17:32
Stohl András marad, de Nóci sorsáról még nem nyilatkozik az RTL Klub vezetősége.
Már biztos, hogy Stohl András színművész lesz a ValóVilág harmadik szériájának műsorvezetője is, egyéb kérdésekről azonban még nem nyilatkozik az RTL Klub vezetése - mondta a kereskedelmi tévécsatorna programigazgatója szerdán az MTI-nek.

Kolosi Péter nem erősítette meg a Blikk bulvármagazin információját, amely szerint a VIVA tévé egyik műsorvezetője, Lilu lesz a VV3 fő arca, mert Stohl András inkább az RTL új, szintén ősszel induló valóságshowjában, a Survivorban tűnik majd fel, míg a VV másik műsorvezetője, Czifra Noémi (Nóci) pedig háttérbe szorul a harmadik sorozatban.

Kolosi Péter az MTI-vel közölte: azt, hogy Lilu az RTL Klubon lesz-e látható, sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja. A programigazgató nem kívánt nyilatkozni arról, folytatnak-e tárgyalásokat új műsorvezetőről a produkció kapcsán, s arról sem, hogy Nóci marad-e a VV3 stábjában.

"Van információ, én pontosan tudom, hogy mi lesz, csak nem mondom meg" - jelentette ki Kolosi arra kérdésre, miért nem közöl konkrétumokat a VV3-ról. Hozzátette: pontosan tudják, hogy "egy termékről" mikor, és mit akarnak elmondani; ebben a pillanatban azonban még nem akarják nyilvánosságra hozni. hogy ki vezeti, hogyan, és milyen meglepetések lesznek a VV3-nál,

A Blikk értesülésének némi alapot ad, hogy az RTL Klub és a Viva zenei csatorna az év elején szerződést írt alá a két adó stratégiai partneri együttműködéséről. A megállapodás keretében például a az RTL szappanoperáját népszerűsítő műsor jelent meg a Viva-n Barátok közt Klub címen, illetve a zenei adó egyik műsorvezetője, Balázs délutáni talk showt vezethet az RTL Klubon.