Tűz miatt maradt el a Való Világ

2004.04.07. 11:19
Elsötétültek a monitorok, és kiégett a vezérlőpult több eleme tegnap este. A villalakók biztonságban voltak, a rendszert pedig még csak most állítják helyre.
Tegnap este tűz miatt maradt el a Való Világ késő esti Belevaló című epizódja, helyette a csatorna egy videoklipet sugárzott a villa legpikánsabb jelenetiből.

"Pár perccel az élő műsor indulása előtt a vezérlőben elsötétült minden monitor, és az adásrendezők észrevették, hogy füstöl a vágópult, majd lángok csaptak elő" - mondta el kérdésünkre a Való Világ producere, aki reméli, hogy ma estig sikerül kicserélni az elolvadt vezetékeket és a kiégett hardverelemeket, és újraindulhat az adás.

"A villalakók és a műsor munkatársai egyetlen pillanatig sem voltak veszélyben" - mondta el az Indexnek Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtófőnöke.

Nem az MTV hibája

A tűz okát egyelőre még nem lehet tudni, így az RTL Klub vezetése még nem döntötte el, hogy a kiesett adás miatt kér-e kártérítést a közszolgálati televíziótól, akitől a Való Világ stúdióit bérlik.

"Az RTL Klub és az MTV közti hosszú távú együttműködést egy ilyen baleset nem befolyásolhatja" -tette hozzá a műsor producere.