Natália
-3 °C
7 °C

A börtönbe is követi a kamera Zalatnayt

2004.11.15. 18:17
Az RTL Klub engedélyt kapott, hogy a börtönben is forgasson, így folytatódik a hároméves szabadságvesztésre ítélt egykori énekesnőről szóló Nem vagyok én apáca című műsor.
Az RTL Klub megszerezte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának engedélyét, így a kamerák már a börtönben is követhetik Zalatnay Sarolta életét, aki október hatodikán vonult be a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, miután jogerősen három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntette miatt.

"Szerdán találkozik a stáb Zalatnay Saroltával, és az elkészült anyagot péntek este, a Barátok közt után sugározzák a tévében" - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója, aki megjegyezte, hogy nem egy a börtönvilágról szóló valóságshowt, csak egy hosszabb interjút készít majd a stáb Zalatnayval.
 
"Zalatnay Saroltával már októberben aláírtuk a szerződést, hogy akár a börtönben is követhetik majd a kamerák, és eddig is csak a büntetés-végráhajtás engedélyére vártunk" - mondta el Kolosi Péter, aki megjegyezte: az egykori énekesnő eddig egyszer sem vette rossz néven az RTL Klub stábjának jelenlétét.
 
Magánzárkában és a könyvtárban
 
A budapesti Nagy Ignác utcai börtön magánzárkájába helyezték Zalatnay Sarolta énekesnőt, miután a Blikk információi szerint cellatársai megverték, mivel nem volt hajlandó felsikálni a padlót.
 
Zalatnay nem ebben az intézetben tölti majd le az egész büntetését, nemsokára valószínűleg átszállítják Egerbe, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol könyvtárosi feladatokat lát majd el.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.