Havas Henrik hazugsággal vádolja Árpát

2003.04.24. 13:08
A megjelenés napján vihart kavart a Való Világ egykori producerének könyve. Havas Henrik nyílt levélben támad, Csiszár állítja, hogy nem kért senkitől fehér Jaguárt.
Havas Henriket személyesen Árpa Attila rúgta ki az RTL Klubtól, állította Árpa Attila abban a könyvben, melyet az RTL Klubtól történt kirúgása után írt az RTL Klubról. A kötet fenti állításával már a megjelenés napján vitába szállt a fent nevezett tévés személyiség.

A Blikkben közölt részletek szerint a műsorok mellett újságíró-iskolát is vezető Havas a reflektorfény megszállottja, ugyanakkor nem tartja sokra rajongóit.

Havas Henrik csütörtökön, szintén a Blikk frontvonalán lendült ellentámadásba. A bulvárlaphoz eljuttatott levelében csúsztatással és hazugsággal vádolta Árpát.

Sziámi ikrek

A hajzselé értelmetlen használata mellett is elkötelezett volt kreatív igazgató, a Való Világ egykori producere azonban további heves reakciókra számíthat.

Az ál-bérgyilkosok szerepeltetésével két éve megbukott Frei Tamást Árpa például egy sziámi ikreiket Magyarországon megoperáltató "szegény, székely család" átverésével vádolta meg.

Münchausen-szekció

A 'Ha én ezt a klubról elmesélem' című könyv külön részben foglalkozik Csiszár Jenővel, aki Árpa szerint egy fehér színű Jaguár típusú gépkocsit, dupla gázsit, egy külön bejáratú műsort és havi két rend öltönyt kért magának Heti Hetes-szerződése meghosszabbításáért cserébe.

Csiszár a Blikknek cáfolta a Jaguárról szóló részt, mivel állítása szerint neki már van ilyen kocsija, igaz, hogy fekete színben. "Baromságnak" nevezte az öltönyökről szóló részt is, hiszen az ilyen ruházat "nem illik" hozzá. Elismerte viszont, hogy igényt tartott a magasabb gázsira és egy saját műsorra.

Csiszár a könyvet egészében Vujity Tvrtkó Pokoli történeteihez hasonlítva a "Münchausen-szekcióba" sorolná be.