Tévényuszi 2003 - Voksoljon a legjobbakra!

2003.12.19. 14:52
Elõször osztja ki az Index és olvasótábora a Tévényuszit és a Tévébrekit. Keressük az idei év legjobb és legrosszabb tévémûsorát, majd a következõ fordulókban személyeskedésbe kezdünk, és a képernyõsöket is megmérjük. A második fordulóban 2003. legjobb mûsorára szavazhat!
Egyfolytában szidjuk, mégis ott szorongunk elõtte minden este a kékes fényben hunyorogva, soha nem nézzük, mégis másnap róla beszélünk a zöldségesnél, a buszon vagy éppen a könyvtárban. Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tartson, és egy röpke pillanatra elhallgattassa a mindenkiben ott rejtõzködõ, örökké kritikus Tóta W Árpádot! Könnyebbüljön meg a gyónás súlya alatt, vallja be, hogy melyik tévémûsort szerette idén a legjobban! Mondja el nekünk, hogy melyik valóságshow, tette tönkre a magánéletét, melyik szappanopera szoktatta le az olvasásról, vagy éppen melyik kibeszélõ showt vádolhatja az év végére felgyülemlett súlyfeleslegért!

Többször áthajtott a piroson, hogy hazaérjen a Balázs showra? A Való Világ 2 összes adását archiválta, és leselejtezte a könyvespolcon évek óta porosodó Shakespeare-összest, hogy helyet csináljon a kazettáknak? Behozatta a hûtõt a nappaliba, hogy egy percre se kelljen felkelnie a Dalnokok Ligája elõl? Esetleg több tucat rajongói levelet írt már titokban a Tévé ügyvédjének?

Bökjön kedvenc mûsorára a földi sugárzású tévék idén bemutatott, saját készítésû produkcióit felsoroló listán, és ajándékozza meg az Ön által favorizált stábot az Index édi Tévényuszijával! Szálljon szembe a tömegek akaratával, és szerezzen pár boldog pillanatot a nyolc adás után megsemmisítõ vereséget szenvedõ Magánszám, vagy az alacsony nézettségbe idõ elõtt elhalálozó Lucifer készítõinek, esetleg vállalja, hogy a nép gyermeke, és kattintson kedvenc valóságshow-jára!

Az Index médiadíjának második fordulójában tehát keressük az idei év legnépszerûbb mûsorát, tessék kattintani bátran, és ha a listát böngészve mégis elõbugyogna Önbõl a rosszindulat, hát keresse fel a Tévébreki-szavazást is, ahol 2003. legpocsékabb produkcióira voksolhat!

A szavazás lezárult, az eredményeket az év utolsó napjaiban közöljük.

Egy év kritikákban
Perújrafelvétel - Katalin bírónõ
Megasztár - Zenebohócok
És ezt így hogy? - T-Akták
Nõgyûlölõk - Claudia
Avagy túlélni - Banánhéj
Rózsa, rózsa, harmatos - A Nagy Ő
Frei leguggol - 8 nap
A Nagy Ööö
Bermuda - Hárman párban
Kiborító - Vízönto
Kis magyar pornográfia - VV2
Őrület van itten máma - VV2
Popparódiák - Dalnokok Ligája
Polbeat - Friderikusz
Minisztershow
Pokoljárás - Lucifer
Arckiegyenesítés - Magánszám
Álarcosbál - Micukó és Szulák-show
Heti hetes - Mûszak után
Nekik 80
Lajcsi és a közszolgálat
Bordásfal a dzsungelben - Survivor
Balázsolás
Félkész átverés - Prézli
Romantika praecox
Feljebb mérés - IQ
Valóság bikiniben - Beach House
Vittem 300 milliót! - Hoztam egy milliót!