Előd
5 °C
11 °C

Hibák tömkelege az új Pókemberben

2002.05.07. 21:09
Minden más filmnél gyorsabban gyűlnek az új Pókember-filmben elkövetett hibák a movie-mistakes.com weblapon, amely a bakik katalogizálására szakosodott.
Eddig 64 hibát vettek észre a mozilátogatók; többségük continuity (folytatólagossági)-hiba. Ezek figyelmetlenségből erednek, olyan ellentmondások, amelyek megtörik a film koherenciáját. A Pókemberben például Peter összetör egy lámpát, amely a következő jelenetben már ismét működik. Continuity-hiba az is, hogy a Zöld Goblin jelmeze egy harci jelenet közben hol piszkos, hol ismét tiszta.

A legtöbb hibát - 146-ot -eddig a Mátrixban észlelték; az újabb alkotások közül a Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége vezet 111 kisebb-nagyobb bakival, míg a Titanic alkotói 136 esetben voltak figyelmetlenek.

A Pókember jelenleg a 14. helyen áll a kétes rangsorban. Jon Sandys, a movie-mistakes.com weboldal üzemeltetője az Ananova hírügynökségnek elmondta: az észrevett hibák száma egyenesen arányos a film népszerűségével, hiszen a kasszasikerfilmeket nagyságrendekkel többen nézik meg, márpedig több szem többet lát.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.