Hibahegyek az új Gyűrűk Ura moziban

2003.01.07. 17:04
A mozifilmekben fellelhető hibák statisztikáit vezető Moviemistakes.com olvasói eddig százhuszonkét hibát fedeztek fel a Gyűrük Ura mozifilmsorozat nemrég bemutatott második epizódjában, A Két Toronyban.
Elijah Wood kontaktlencséje megcsúszik premierplánban és különben is rövidebb a haja, mint az előző filmben. Merry arcsebesülése változatos állapotban és helyeken jelenik meg. Az akciózó Legolas tegeze arcon nyomja Eowynt. A lovak patái áttünnek a digitális ork tetemeken. A Moviemistakes.com górcsöves olvasói ehhez hasonló hibákat fedeztek fel az új Gyűrűk Ura filmben.

Jelenleg hetedik, de felfelé tart

J.R. Tolkien népszerű regényének filmváltozata összetettben is jól szerepel a leghibadúsabb filmek huszas toplistáján: az első epizód, A gyűrű szövetsége százhetvenhárom hibával a második a Mátrix mögött.

A Két Torony százhuszonkét hibával közvetlenül a két Harry Potter mozi mögött a hetedik helyen tanyáz - ugyanakkor az elmúlt huszonnégy órában érkezett hibabejelentéseinek nagy száma biztos feljutásra enged következtetni. A huszas lista végén egyébként Spielberg ödipo-thrillerje a Különvélemény található.