Salamon
7 °C
13 °C

Készül a negyedik Potter-film forgatókönyve

2003.04.14. 17:01
Két film lehet A tűz serlegéből, de a forgatókönyvíró mindent megtesz, hogy egy moziba sűrítse a negyedik Potter-kötet cselekményét.
David Heyman, a Harry Potter-filmek producere a BBC Online-nak nyilatkozva elmondta, már dolgoznak a sorozat negyedik darabján. Steve Kloves nekilátott a Harry Potter és a tűz serlege forgatókönyvének. Egyelőre arra készülnek, hogy A tűz serlege egyetlen film lesz, a forgatókönyvíró is erre törekszik. Elképzelhető azonban, hogy mégis két részben készül el a negyedik kötet filmváltozata.

Heyman elmondta azt is, a forgatás előkészítése az év végén kezdődhet meg, a film pedig legkorábban 2004 végén kerülhet a moziba. "A szereplők remélhetőleg maradnak", mondta, de hozzátette: erről korai lenne nyilatkozni.

Rendező még nincs

Az első két Potter-mozi rendezője, Chris Columbus szívesen folytatná a szemüveges varázslógyerek meséit, de legfeljebb az ötödik filmnél foglalhatja el ismét a rendezői széket. A jelenleg forgatott harmadik Potter-mozit, Az azkabani fogolyt Alfonso Cuaron rendezi, a negyedikhez még keresik a megfelelő személyt.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!