Meg Ryan büszkén meztelenkedik

2003.09.11. 10:41
Meg Ryan a torontói filmfesztiválon bemutatott In the Cut című erotikus thrillerben meztelen jelenetekkel sokkolja, vagy inkább örvendezteti meg a romantikus komédiákhoz szokott rajongóit, és a színésznő egy cseppet sem bánja, hogy levetkőzött, mert a film szexjelenetei szerinte jók és őszinték.

Ennél sokkal meztelenebb
Ennél sokkal meztelenebb
Azt ugyanakkor a 42 éves színésznő nem állítja, hogy nem érezte magát egy kicsit kínosan a heves szerelmi jelenetek forgatásakor, de mint az újságíróknak elmondta, teljesen megbízott a Zongoraleckét is jegyző Jane Campionban, aki – mint arról már beszámoltunk – nem a szokásos helyes szöszi szerepet adta Ryannek: a lélektani thrillerben, amely Susanna Moore pornográfiával és szadizmussal vádolt bestsellere alapján készült, Ryan egy magányos egyetemi tanárnőt játszik, aki felfedezi a szenvedély sötét oldalát, miután viszonyt kezd egy kemény nyomozóval, aki a környéken történt brutális gyilkosságok ügyében vizsgálódik.

A bizalom kifizetődött, és Ryan szerint a jelenetek igazán jól sikerültek: „Nagyon őszinték. Jane nem akarta, hogy szemérmeskedők legyenek, és nem is lettek azok. Az pedig külön tetszik, mennyi párbeszéd van ezekben a jelenetekben. Ettől igazán bensőségesek. Tökéletes filmet, tökéletes rendezőt és tökéletes szerepet találtam” – mondta Ryan, aki Nicole Kidmantől vette át a szerepet, miután az ausztrál színésznő annak idején bejelentette, hogy Tom Cruise-tól való válása miatt mégsem tudja vállalni a forgatást.

Az idén 28. alkalommal megrendezett torontói filmfesztivál egyébként szeptember 4-től 13-ig tart, és több mint 55 ország 300 alkotását, köztük Fliegauf Benedek Rengetegjét mutatják be.