Judit
3 °C
6 °C

Kiakadva

2000.11.02. 10:58
A Horrorra akadva voltaképp horror-, azon belül is leginkább Sikoly-paródia, amelyben persze más is terítékre kerül, mint például a Közönséges bűnözők, vagy a Budweiser üvöltözős Wazzup! reklámja. Túlnyomórészt nagyon vicces, kisebb részt meg nagyon nem: nekem tönkrevágja az egész filmet, ha az egyik jelenetben annak kell humorosnak hatnia, hogy a lányt a plafonhoz tapasztja a fiújából feltörő spermagejzír.
Voltaképp horror
Felütésként, már-már rutinszerűen, emlékezzünk meg a címről, amely valószínűleg többnapos monstre brainstorming eredményeként született, szinte sajnálom, hogy nem lehettem jelen. Mindenesetre kőkemény munka lehetett egy olyan címet kiagyalni, amit már a pénztárnál bemondani is ciki. Ehhez képest a film nem is olyan rossz, vagy legalábbis nem tudom.

A Horrorra akadva voltaképp horror-, azon belül is leginkább Sikoly-paródia, amelyben persze más is terítékre kerül, mint például a Közönséges bűnözők, vagy a Budweiser üvöltözős Wazzup! reklámja (a magyar feliratban ez utóbbit egyébként ,,gerappá"-nak sikerült fordítani).

Mert egyfelől megtekintésekor jól szórakoztam és jót nevettem a szellemes paródián, másfelől viszont még az életkedvem is elment a teljesen indokolatlan fingós-szottyogtatós poénoktól. Valahogy úgy tűnik nekem, hogy az ezredforduló amerikai vígjátékaiban szinte kötelezővá váltak a vérprimitív altesti tréfák, valahogy úgy, ahogy a nyolcvanas-kilencvenes években a fejekre eső kemény tárgyak, még régebben az arcba-torták számítottak nagyon viccesnek. Nekem tönkrevágja az egész filmet, ha az egyik jelenetben annak kell humorosnak hatnia, hogy a lányt a plafonhoz tapasztja a fiújából feltörő spermagejzír. Hát nem annak hat.

Pedig az efféle ,,poénok" nélkül a Horrorra akadva korrekt kis vígjáték lehetne, a Csupasz pisztoly első és második része között valahol.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.