Film készül Schwarzeneggerről

2004.07.19. 21:51
Az osztrák testépítőből kaliforniai kormányzóvá emelkedett Schwarzeneggert a Tengeralattjáróban feltűnt Prochnow, feleségét az Oscar-díjas Mariel Hemingway játssza.
Film készül Arnold Schwarzenegger pályájáról. Az osztrák testépítő termek hőséből filmsztárrá váló, majd a kaliforniai kormányzószéket is megkaparintó Schwarzeneggert a filmben Jurgen Prochnow játssza majd. A színész, aki a Tengeralattjáró és az Elnök különgépe című filmekben már bizonyította, hogy képes nagydarab, faragatlan, angolul rosszul beszélő figurákat alakítani, könnyen elnyerte a felnőtt Schwarzenegger szerepét.

#alt# A kormányzó fiatalabb énjét a Tengerparti fenegyerekek című Baywatch-utánérzés szereplője, Roland Kickinger alakítja.

Kalifornia first lady-jének szerepét az Oscar-díjas Mariel Hemingway kapta meg. Maria Shriver, John F. Kennedy unokahúga 18 évvel ezelőtt házasodott össze a híres testépítővel, egészen mostanáig azonban megmaradt egyszerű médiamunkásnak. Az NBC News-nál betöltött állását csak a legutóbbi időben, férje kormányzóvá választásakor adta fel. Mint elmondta, a first lady-ség teljes embert kíván.

A See Arnold Run munkacímű alkotást július 27-én kezdik forgatni San Diegóban.