Tévébreki 2003 - Ki a legkínosabb médiaarc?

2003.12.22. 12:50
Először osztja ki az Index és olvasótábora a Tévényuszit és a Tévébrekit. A harmadik fordulóban 2003 legcikibb médiaarcaira szavazhat! Keressük azt a médiasztárt aki a népítélet szerint csak a mutyizás kiírhatatlan, ősi szokásai miatt terpeszkedik egy földi sugárzású csatorna műsorán.
Jobban ismerjük, mint a szomszédot, hiszen minden este ránk tör a nappaliban, leül a kopott bőrfotel karfájára, megsimogatja a fejünk, és elmond néhány keresetlen poént. Kávészünetben róla beszélgetünk a kollégákkal, röhögünk, amikor a válásáról van szó, de azért titkon sajnáljuk, hiszen a pletykalapok kiteregetik és besározzák az életét. Megvesszük a joghurtot, a multivitamint, vagy a sütőtököt, csak, mert ő ajánlja, és még a slozin is róla olvasunk a légfrissítő mellett felhalmozott, gyűrött sztármagazinokból. Ő a médiasztár, aki hárommillió nézőt vonz hetente, aki már megint idegesítően bohóckodik a képernyőn, és aki most végleg bebizonyította, hogy képtelen kiejteni az sz hangot.

Ha már unja ezeket az ambivalens érzéseket, ha úgy érzi, hogy arra érdemtelen emberekkel osztja meg az életét nap, mint nap, vágjon vissza és ajándékozza meg a leggyűlöltebb médiaszemélyiséget egy undok Tévébrekivel! Vezesse le az Önben felgyülemlett feszültséget és agressziót, kattintson összeszorított fogakkal vicsorogva, amíg ujjizmai meg nem merevednek a fájdalomtól! Az Index Tévébreki, Tévényuszi szavazásának harmadik fordulójában keressük az idei év legkínosabb médiaarcát, aki a népítélet szerint csak a nézettségszámítás pontatlansága és a mutyizás kiírhatatlan, ősi szokásai miatt terpeszkedik egy földi sugárzású csatorna műsorán.

Szavazhat a kibeszélőshow-k álszent műsorvezetőire, akik jól sminkelten mosolyognak, miközben kiskorú megrontásáról, vérfertőzésről vagy kamaszkori pattanásokról csacsognak becsapott vendégeikkel, de klikkelhet a valóságshow-k műsorvezetőire is: a szavazást patetikus mozdulatokkal lezáró Stohl Bucira, a rossz szóvicceket pattogtató Till Attilára, a plasztikai sebészek segítségével képernyőképessé tett Nócira, vagy Claudiára, akinek még ennyi sem jutott.

Listánkon természetesen megtalálhatók a televíziózás nagy öregjei is, a magát demagóg Kolhaas Mihánynak képzelő Verebes István, a külföldi műsorokat kormánypénzből koppintó Friderikusz, vagy éppen a bukást bukásra halmozó Vitray. Rajtuk kívül még hírolvasók, reggeli műsort vezető volt zenészek, és ex-szappanoperasztárok szerepelnek az Index kínálatában, tehát mindenki megtalálhatja a magának legkevésbé tetsző médiasztárt.

És ha már kitöltötte a dühét, de még nem romlott el az egér bal gombja, nézzen vissza eddigi szavazásainkra, amelyeken az idei év legrosszabb és legjobb televíziós műsorait kerestük!

A szavazás lezárult, az eredményeket az év utolsó napjaiban közöljük.



Egy év kritikákban
Perújrafelvétel - Katalin bírónõ
Megasztár - Zenebohócok
És ezt így hogy? - T-Akták
Nõgyûlölõk - Claudia
Avagy túlélni - Banánhéj
Rózsa, rózsa, harmatos - A Nagy Ő
Frei leguggol - 8 nap
A Nagy Ööö
Bermuda - Hárman párban
Kiborító - Vízönto
Kis magyar pornográfia - VV2
Őrület van itten máma - VV2
Popparódiák - Dalnokok Ligája
Polbeat - Friderikusz
Minisztershow
Pokoljárás - Lucifer
Arckiegyenesítés - Magánszám
Álarcosbál - Micukó és Szulák-show
Heti hetes - Mûszak után
Nekik 80
Lajcsi és a közszolgálat
Bordásfal a dzsungelben - Survivor
Balázsolás
Félkész átverés - Prézli
Romantika praecox
Feljebb mérés - IQ
Valóság bikiniben - Beach House
Vittem 300 milliót! - Hoztam egy milliót!