Asszisztense verte agyon a menedzsert

2010.02.24. 16:27
Az elítélt lány korábban egy maszkos betörőre fogta a gyilkosságot. A halott Linda Steint még 2007-ben találták meg manhattani lakásában. A fejére és a nyakára mért ütésektől halálozott el.

Asszisztense, a 28 éves Natavia Lowery már akkor gyanúba keveredett, de csak azt tudták rábizonyítani, hogy kirabolta néhai főnökét. Kiderült, lopott egy másik kollégájától is. Ügyvédei kimentették, azt állítva, a lányt a rendőrség összezavarta a 12 órás, intenzív kihallgatással. Lowery végül egy maszkos betörőre fogta a gyilkosságot.

A vizsgálat későbbi szakaszában az asszisztens azonban elismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy Linda Stein szekálta őt a munkavégzése miatt, és marihuánafüstöt fújt az arcába. A halottkém nem talált marihuána-fogyasztásra utaló nyomokat az elhunyt testében. A biztonsági kamerák felvételei szintén alátámasztották a gyanút, mivel a lány éppen a gyilkosság időpontjában távozott az épületből.

Stein még a hetvenes években dolgozott a Ramones menedzsereként Danny Fieldsszel. Férje, Seymour Stein vezette a Sire Recordsot, amely később olyan sztárokkal is dolgozott, mint Madonna, Sting, Steven Spielberg és Angelina Jolie.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport