Ágnes
-13 °C
0 °C

Rajzfilmen a Csillagok Háborúja

2004.07.19. 16:30
Clone Wars (Klónok háborúja) címmel forgatják a Csillagok háborúja című film alapján készült rajzfilmsorozatot.
A rajzfilmben a Csillagok háborúja című mozifilm szereplői, Yoda, Obi-Wan Kenobi, Padmé Amidala, Mace Windu, Anakin Skywalker és sokan mások küzdenek a köztársaság és a szeparatisták csatájában, a rajzfigurák azonban saját arccal, saját karakterrel jelentkeznek.

A 12 perces részekből álló sorozat időben a Csillagok háborúja mozifilm II. epizódját, a Klónok támadását követő időszakba kalauzolja a nézőt, a Csillagok Háborúja régóta várt III. epizódját közvetlenül megelőző évekbe.

2005-től a Cartoon Networkön

A történet a polgárháború idején játszódik, amikor a régi köztársaságot gonosz erők szeparatista mozgalma fenyegeti. Megjelenik egy új figura is, a készülő mozifilm III. részének egyik főszereplője, a cselszövő Grievous tábornok, aki a szeparatista sereg vezetője.

A Clone Wars sorozatot a Lucasfilm és Gennady Tartakovsky, a Cartoon Network díjnyertes rajzolója jegyzi. Tartakovsky (Samurai Jack, Dexter laboratóriuma) egyúttal rendezője, forgatókönyvírója és producere is a rajzfilm-sorozatnak, amelynek epizódjai 2005 márciusától kerülnek a magyarul is megszólaló népszerű gyermekcsatorna, a Cartoon Network képernyőjére.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!