Csubakka köpött

2003.07.11. 14:40
Óriás harci robotok, új bolygók és sok-sok wookie szerepel a Csillagok háborúja most készülő III. epizódjában - árulta el egy interjújában Peter Mayhew, Csubakka megformálója.
A brit LOK magazinnak adott interjújában Peter Mayhew, aki az eredeti trilógiában és a most forgatott III. epizódban is Csubakkát játssza, elárult néhány részletet az új film cselekményéről.

A III. epizód forgatókönyve természetesen titkos, a színészek csak azokat a részeket ismerhetik meg, amelyekben szerepet kapnak. Így Mayhew is csak azokról az eseményekről tud, amelyekben Csubakka feltűnik - olvasható a Scifi.com portálon.

A film nyitójelenete egy csata lesz, amely egy új, eddig nem látott bolygón játszódik. Ebben az összecsapásban sok-sok wookie vesz részt, köztük Csubakka is. A szőrös emberszabásúak mellett óriás harci gépezetek is megjelennek a csatamezőn, de Mayhew azt nem árulta el, ezek hagyományos lépegetők, vagy új járművek lesznek. Csubakka egyik feladata két csecsemő - mégpedig valószínűleg Luke Skywalker és Leia Organa - megmentése lesz.