Auguszta
5 °C
22 °C

Harrison Ford 60 évesen is Indiana Jones

2002.06.22. 16:30
Kapcsolódó cikkek (1)
Harrison Ford nemrég úgy nyilatkozott a Cinescape Online-nak, hogy fenntartásai vannak az Indiana Jones negyedik folytatásával kapcsolatban. Ugyan egy szóval sem mondta, hogy bizonytalan lenne, vajon képes lesz-e még egyszer (vélhetően utoljára) eljátszani a régészprofesszor szerepét, azonban nem is tűnt túl derűlátónak az amerikai színész.
Harrison Ford
Spielberg és Lucas elszántan készül a negyedik epizód forgatására, a film forgatókönyvét Frank Darabont fogja írni, aki hamarosan csatlakozik a csapathoz. Lucas producerként írányítja a film készítését, míg Spielberg a rendezői feladatokat látja majd el. Egyértelműen a hatvanéves Ford lesz a legnehezebb helyzetben, mivel a nézők ugyanazt az Indiana Jonest szeretnék viszontlátni a vásznon, akitől 1989-ben, Az utolsó kereszteslovag záróképsoraiban elbúcsúztak.

Ford szavaiból kiderült az is, hogy nagyon sok múlik a jó forgatókönyvön. Csak abban az esetben állnak neki a filmnek, ha már kezükben van egy olyan végleges változat, amely a készítők és vélhetően a rajongók tetszését is elnyeri majd.

Arról a meglehetősen komoly problémáról Ford, hogy a jövő hónapban tölti be a 60. évét, így beszélt:

- A nézőknek meg kell érteniük és el kell ismerniük azt, hogy Indiana Jones öregebb lett. De ennek ellenére ő még mindig ugyanaz, mint volt korábban, ugyanazon válaszutak elé áll, és a megszokott képességeit használja, hogy győzedelmeskedjen. Nem hiszem, hogy a korom problémát fog okozni, személy szerint nem érzem, hogy az idő múlása jelentené a legnagyobb kihívást.

A filmet a tervek szerint 2005-ben, tehát három év múlva mutatják majd be, a forgatás 2004 májusában kezdődik. Ha minden igaz, akkor Jones apjaként visszatér Sean Connery, valamint Kate Capshaw, aki egyrészt ismerős lehet úgy, mint Willie Scott kisasszony, egy korábbi Indiana Jones filmből, A végzet templomából, de akár úgy is, mint Mrs. Spielberg.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!