A Hegylakó 2006-ban tér vissza

2005.07.18. 14:35
Christopher Lambert nélkül kezdik a Hegylakó-sorozat új epizódjának forgatását 2005 végén. A filmnek animációs feldolgozása is készül.
Adrian Paul, aki a tévésorozatban a főszereplőt alakította, azt írja hivatalos weblapján, hogy szerepelni fog az ötödik, The source című filmben, és egyben producerként is közreműködik. David Abramowitz, a sorozat egyik írója már az utolsó simításokat végzi a forgatókönyvön, és ha elfogadják, akkor a tervek szerint az év végén Kelet-Európában kezdődnek a forgatási munkálatok előkészületei. A színész Duncan MacLeod szerepét alakította a mozifilmen alapuló tévésorozatban. A negyedik, A játszma vége című mozifilmben pedig Christopher Lambert oldalán is láthattuk, aki Connor MacLeod szerepét játszotta.

"Mindig is azt mondtam, sohasem csinálnék még egyet, hacsak nincs nagyobb befolyásom a végtermékre. Nos, ezúttal executive producerként veszek részt benne. Brett Leonard lesz a rendezője. Készüljetek fel egy új Hegylakó filmre, amely a sorozat minőségével, új hangzással és látvánnyal készül 2006-ra. Mindenki nagyon lelkes, hogy olyasmit készíthet, amire nagyobb befolyásunk van, és egy sikeres franchise-t frissíthetünk fel. Amikor a jogok visszakerültek a Davis-Panzer Productions-hoz, Peter Davis felkért a szereplésre és az executive produceri munkára" - írja Paul.

Lambert nélkül

A Moviehole.net nem hivatalos információi szerint ez a film más lesz, mint a többi. Például nem szerepel benne Connor MacLeod (Christopher Lambert), és négy halhatatlanról szól, akik a saját világuk Szent Grálját keresik.

Úgy tűnik, a Hegylakó sorozat más formában is újjáéled. A David-Panzer Productions és az Imagi International 2006-ra bejelentettek egy animációs Hegylakó-filmet. Az alkotás Masao Maruyama Madhouse Studiójában készül, és szintén David Abromowitz írja a forgatókönyvet.