Judit
-2 °C
8 °C

Újra science-fiction nap a MOM Parkban

2004.03.04. 04:14
A III. Átjáró Napon a Star Trek legénységének tagjai lesznek a vendégek, de eljön a warhammeres Ian Watson és Mundruczó Kornél is.
2004. március 6-án, szombaton, a Palace MOM Park moziban rendezik meg a III. Átjáró Napot, amelynek díszvendége Chase Masterson, a Star Trek: Deep Space 9 sorozatban Leetát alakító amerikai színésznő, valamint Lolita Fatjo a Star Trek-sorozatok forgatókönyvírója és a First Contact film vezető producer-asszisztense lesz.

A reggel 9 órakor kezdődő III. Átjáró Napon ismételten lesznek szerepjátékos rendezvények is: M.A.G.U.S., Héttenger, Shadowrun és Vampire versenyekre lehet jelentkezni.

A látogatók öt fantasztikus mozifilmet is megtekinthetnek, köztük a Pókembert, a Tomb Raider 2. és a Mátrix 3. epizódját. A rendezvényen Mundruczó Kornél beszél készülő, Delta című filmjéről. Lakossági fórumot tart Ian Watson, a Warhammer-történetek írója. A játékosok - mind számítógépen, mind hagyományos eszközökkel - versenyben mérhetik össze felkészültségüket. A rendezvény hologram-kiálításnak, valamint tudományos előadásoknak is helyet ad. Vigye el kisfiát, hadd akarjon űrhajós lenni. Vagy pókember.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!