Újabb titkok a Csillagok Háborújáról

2003.11.20. 12:24
Hayden Christensen újabb részleteket köpött el minden idők leghosszabb lézerpárbajáról, Samuel L. Jackson viszont még tartja a száját.
Anakin Skywalker a Star Wars – III. részben már jellegzetes Darth Vader-féle nehézlégzést produkál majd, a filmtörténet leghosszabb kardpárbaját vívja, Mace Windu meghal, de előtte nagyot csatázik – Hayden Christensen és Samuel L. Jackson újabb apró titkokat árultak el a trilógia befejező részéről.

Nem tudok semmit semmiről
Nem tudok semmit semmiről
Az Anakint játszó Christensen a Toronto Sunnak, míg Mace Windu megformálója a Tiscali Entertainmentnek nyilatkozott, ám szigorú hallgatási kötelezettségük miatt igazán fontos dolgokról nem beszélhettek: Christensen már attól is megijedt, hogy kikotyogta a Darth Vader-légzést, noha aligha akad bárki is, aki ne tudná, hogy Anakin az új epizódban Darth Vaderré alakul, így hát cseppet sem meglepő, hogy Darth Vader-esen is fog lélegezni. A kanadai színész mindenesetre inkább a lézerkardozásra terelte a szót, és elmondta, hogy a vívójelenet nemcsak a hosszát tekintve lesz „leg”, hanem földrajzilag is, azaz Anakinék nem egy helyben topogva suhogtatják majd a kardjukat.

Jacksontól a Tiscali azt szerette volna megtudni, ki végez majd Mace Winduval (az interneten az a pletyka terjed, hogy Anakin hátba szúrja), de ezt a kérdést egy poénnal elhárította, és inkább arról beszélt, hogy ez az epizód még keményebb munkát kívánt, mint az előzőek: „Miután megérkeztem Ausztráliába, nyolc napig kellett próbálnom a felvételek előtt: 137 mozdulatból állt a vívójelenetem, tiszta őrület volt” – mondta.

Cinematrix