Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Új részekkel bővülhet a Star Wars-saga

2003.11.04. 13:19
George Lucas korábban úgy nyilatkozott, a Csillagok háborúja története a Jedi visszatér után már nem folytatódik. Egyes hírek szerint mégis sor kerülhet a VII., VIII. és XI. epizódra.
A Dark Horizons weboldal nemrég közzétett egy pletykát arról, hogy a Lucasfilm a korábbi nyilatkozatokkal ellentétben mégis azt tervezi, leforgatja a Star Wars-történet Jedi visszatér utáni három epizódját. A website névtelen, megbízható, "belső" forrásra hivatkozik. Az ismeretlen egészen pontosan úgy fogalmazott, megtörténhet, hogy a LucasFilm mégis hozzáfog a VII, VIII és IX rész elkészítéséhez.

Mindez, ha igaz egyáltalán, gyökeresen ellentmond George Lucas korábbi nyilatkozatainak. A Star Wars kreátora ugyanis újságíróknak számtalanszor elmondta, csupán a történetet megelőző három részt kívánja leforgatni, a Birodalom pusztulása utáni események nem fognak filmvászonra kerülni, megmaradnak a képregények és a könyvek íróinak.

Spielberg érdeklődik

A Dark Horizons információi szerint Steven Spielberg, Lucas barátja, rendezőtársa régóta érdeklődik a folytatások iránt. Mint ismeretes, Spielberg már az Episode II rendezésére is ajánlkozott, Lucas azonban úgy döntött, nem követi el azt a hibát, amit az eredeti trilógiánál, mindhárom rész rendezését maga végzi.

Az ismeretlenség homályába burkolózó forrás azonban azt állítja, szóba kerültek a Birodalom utáni folytatások, és Lucas azt mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy íróként részt vegyen a projectben, a rendezői széket azonban másnak, például Steven Spielbergnek vagy Frank Darabontnak adná át, akivel az Indiana Jones folytatásán dolgozik éppen együtt.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.