Lucas elmesélte a Star Wars 3 nyitójelenetét

2004.06.14. 12:24
A forgatókönyv szerint minden eddiginél hatalmasabb űrcsatával kezdődik az egy év múlva a mozikba kerülő új epizód.
A fanatikus rajongók tudásszomja csillapíthatatlan, úgysem bírják meg kivárni, hogy lássák, mivel kezdődik a Csillagok Háborúja 3. része.

A mindenre kész Star Wars rajongók a Lucasfilm hivatalos hírleveléből kétségeket kizáróan már tudják, hogy mi a kezdő jelenete a 2005. május 19-én az amerikai mozikba kerülő Star Wars Episode III-nek. A galaktikus dzsembori receptje a következőképpen hangzik: vedd a Galaktikus Köztársaság és a Független Rendszerek Konföderációjának hatalmas flottáját és keverd őket hatalmas zűrzavarba mindjárt az elején. Az atmoszféra izzon a tűzharc hevében, az esetlen, lassú flottahajók harca legyen kétségbeesettül ádáz a gyors csillagközi harcosokkal szemben. A klónok háborújában nem babra kicsi a tét, ehhez mérten a résztvevők száma sem lehet kevesebb több száz hajónál. Az eseményeket követni szinte képtelenség, de azért mi megpróbálkozhatunk vele, ha követünk szemünkkel két sebes űrbéli vadászrepülőt. Amikor Obi-Wan és Anakin is belekeverednek a dolgok sűrejébe.

Még egy kicsivel több mint egy év, és már nem kell a hírekből táplálkoznunk: nem kell többé már spekulálni és információmorzsákra szorítkozni sem a film kezdését sem a folytatását illetően. Elérkezik végre a teljes beavatás ideje a mozikban.

Cinematrix