Vilma
-8 °C
3 °C

Ismét Star Trek-paródia a mozikban

2004.10.28. 16:03
A legendává vált fantasztikus filmek vonzzák a paródiakészítőket. A Galaktikus küldetés után most a németek szedik ízekre a Star Treket.
#alt#
A Manitou bocskora minden idők egyik legsikeresebb western-paródiája lett. A filmet Michael "Bully" Herbig vitte a hátán. Amellett, hogy a film forgatókönyvíró-rendező-producere volt, kettős szerepben tündökölt. Winnetouch mellett még eljátszotta annak meleg testvérét, Abahachit is. Németországban a háborúk utáni idők, míg Ausztriában minden idők legsikeresebb filmje lett

A filmet a német PRO7 kereskedelmi tévécsatornán futó 'Bullyparade' műsor készítői követték el 2001-ben. A 'Bullyparade' tévés történelmet írt Németországban. Az egyik legsikeresebb "Comedy" sorozat lett, és az alkotóhármas Herbig, Tramitz illetve Kavanian is itt szerzett tulajdonképpen hírnevet.

A film sikere természetesen nem maradhatott folytatás nélkül. Nyáron került a német mozikba a (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 című film, amelynek címe mindent elárul. A film a Star Trek - Star Wars összemosott univerzumában játszódik, ahol a föderáció és a kvadráns sorsa a Flotta zászlóshajójának szereplésétől függ. A helyzetet bonyolítja, hogy a legénységre nem igazán jellemző a heteroszexualitás. A moziplakáton látható jelvény hasonlósága egy bizonyos szervhez sem a véletlen műve.

A fiúk mindemellett neves személyiségeket is felkértek filmjük támogatására. Til Schweiger például ugyancsak fontos szerepet kapott a filmben, míg a német komédia ipar egyik nagy "tekintélye", Stefan Raab (TV Total - Pro7) írta, készítette a film betétdalát, amivel a heti német lista 8. helyét szerezték meg. A film teljes egészében német produkció, hamarosan hazánkban is bemutatják. Linkajánló Hivatalos honlap

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.