Scorsese megszerezte a No Doubt énekesnőjét

2004.02.18. 15:36
"Ki ez a lány? Szerezzétek meg!" - kiáltott fel Martin Scorsese Oscar-díjas filmrendező egy buszmegállóban, amikor egy plakáton meglátta Gwen Stefaninak, a No Doubt énekesnőjének a fotóját - írja a New Musical Express. Scorsese azonnal leszerződtette Stefanit a The Aviator című film egyik főszerepére.
A bemutatás előtt álló The Aviator az amerikai milliárdos, Howard Hughes életén alapul, aki a korszak szívtiprójaként nagy ámokfutást rendezett a hollywoodi sztárok között. Hughes megformálása Leonardo DiCaprio feladata volt, aki a Gwen Stefani Az Aviator című film augusztusi montreali és szeptemberi Los Angeles-i forgatása az énekesnőnek - elmondása szerint - nem okozott nagy gondot, mert már kisebb szerepet játszott a Ben Stiller főszereplésével készült Zoolander, a trendkívüli című filmben, és a Dawson és a haverok című tévésorozatban is.

Stefani a rockszakmához sem lett hűtlen, bár legutóbb csak egy válogatáslemezt jelentetett meg. Az 1992-2003 közötti időszak kislemezeit tartalmazó No Doubt CD még mindig nagyon keresett az amerikai boltokban.