Madonnának számlát küld New York köszöntésül

2009.04.15. 10:29
Madonna elsőként megerősíti úl lakása biztonsági rendszerét.

Az elutasított adoptálást követően új otthonnal vigasztalódik Madonna. Az énekesnő 40 millió dollárért (8,7 milliárd forintért) vásárolt magának egy négyemeletes házat New York előkelő Upper East Side negyedében.

A Lexington sugárút és a 81. utca között lévő György-stílusú, lifttel ellátott épületben 13 szoba és 14 fürdőszoba áll az énekesnő és három gyermeke rendelkezésére, a házhoz 280 négyzetméteres kert, borospince, és két kocsit befogadó garázs is van - számolt be a The New York Post című újság.

Az újság beszámolója szerint a ház eredeti ára 45 millió dollár (9,8 milliárd forint) volt, a popcsillag azonban végül 40 millióért (8,7 milliárd forintért) kapta meg. Madonna némi áldozatot is vállalt az épület megszerzéséért, a ház alatt húzódik ugyanis a nagyváros egyik metróvonala, az elhaladó metrókocsik hangja a házban is hallható.

A popcsillag alapos felújítást tervez, amelynek célja többek között biztonsági körülmények erősítése.

A sajtó megértését kérve Michael Bloomberg polgármester elmondta: a gazdasági helyzetre való tekintettel nem a vásárlást üdvözlő lapot küld az énekesnőnek, hanem az adók és illetékek befizetéséről szóló számlát.