Kamu volt Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve?

2009.06.30. 13:16 Módosítva: 2009.06.30. 15:03
A Sun bulvárlapban megjelent megdöbbentő részleteket hamisnak nevezte a Los Angeles-i halottkém.

A TZM Los Angeles-i bulvárportál szerint (ez a lap írta meg a nagy hírportálokat órákkal megelőzve Michael Jackson halálát is) azt állítja, hogy hamis az a boncolási jegyzőkönyv, amit a Sun brit bulvárlap jelentetett meg titkos informátorokra hivatkozva.

Az újságban megjelent boncolási jegyzőkönyv szerint például Jackson halálakor szinte teljesen kopasz volt, egy ideje már parókát viselt, arcán legalább 13 plasztikai műtétből származó heg volt, orrgyöke gyakorlatilag hiányzott, emellett kórosan alultáplált volt, a gyomrában csak pirulákat találtak.

A TMZ portálnak nyilatkozva a Los Angeles megyei vezető halottkém azt mondta, hogy a Sunban megjelent jegyzőkönyv nem az ő irodájából került ki, és teljességgel megalapozatlan állítások szerepelnek benne.

A fórumokon a vezető halottkém nyilatkozatából viszont éppen arra következtetnek, hogy a jegyzőkönyv valódi volt, a halottkém csak azért tagad, hogy így kerülje el a felelősségre vonást, amiért egyik alkalmazottja bizalmas adatokat adott át a sajtónak.

Eközben bizonyítékgyűjtés céljából újra átkutatták Michael Jackson Los Angeles-i bérelt otthonát. A halottkémek több órán át vizsgálódtak, és végül két gyógyszerekkel teli zsákkal hagyták el a házat.