Marge Simpson levetkőzött a Playboynak

MTI/Index
2009.10.12. 11:23
Meztelenül mutatkozik Marge Simpson, a 20 éves jubileumát ünneplő rajzfilmcsalád matriarchája a Playboy novemberi borítóján. Igaz, kényesebb testrészeit kitakarja a lap emblematikus nyuszifeje.

A férfimagazin, amely még sohasem alkalmazott rajzolt modellt a borítóképhez, részben a töretlen sikerű amerikai rajzfilm 20. születésnapjával, részben a húszas éveiben járó, fiatalabb olvasótábor megnyerésével magyarázta a "forradalmi" újítást.

article

A magazinban háromoldalas képet szenteltek Marge-nak, akit legjobb formájában, igazi szexszimbólumként ábrázol a kiadvány. Lehet, hogy Homer, a családfő ezt rossz szemmel nézi, de Bart, a fiú biztos örömmel dicsekszik majd vele az iskolában. A rajzolt címlaplány "erotikus csábereje" semmiben sem marad el az olyan korábbi nagy elődökétől, mint Marilyn Monroe vagy Cindy Crawford.

Az október 16-án a standokra kerülő Playboy-szám Az ördögi Marge Simpson címmel cikket is ígér a népszerű rajzfilmcsalád tagjával.

Scott Flanders, a Playboy Enterprises minap kinevezett új vezetője elmondta, a marge-os borítót és címlapsztorit viccesnek szánták, amivel átlagosan 35 éves olvasótáboruk mellett a fiatalabbak felé szándékoztak nyitni.

A magazin példányszáma 2009 júniusára 9 százalékkal csökkent, az internetes konkurencia erősen érződik az eladásokon. Flanders azonban kijelentette, "csak a holttestén keresztül" hagynak fel a nyomtatott kiadással.

Simpsonék Amerika legnépszerűbb rajzfilmes családja. Az animációs széria 1989-ben indult egy karácsonyi epizóddal. Az eltelt két évtized alatt 24 Emmy-díjat söpörtek be az alkotók, s idén további két évadra meghosszabbították a szerződésüket a Fox televízióban.