Marge Simpson levetkőzött a Playboynak

2009.10.19. 13:33 Módosítva: 2009.10.19. 14:44
Már kapható a novemberi Playboy, amiben Homer Simpson felesége mutatja meg bájait.

Már az újságos standokon az amerikai Playboy novemberi száma. Különlegessége, hogy egy rajzfilmfigura vetkőzik le benne.

A Simpson család anyja a címlapon, centerfoldban (középen kihajtható kép) és még két képen mutatja meg szexi idomait, egy interjúban és modelladatlapon tárulkozik a férfiak elé. A képek ugyan nem sokat mutatnak, nem tudjuk meg, hogy néz ki Marge teljesen meztelenül, de az egyik képen elég jó melleket rajzoltak neki. Hiszen ez a Playboy specialitása.

Az ötlet elég szürreális, de a kivitelezés - főleg az erőltetetten vicceskedő adatlap - nem sikerült túlságosan viccesre, hiába törekedtek a rajzfilmes utalással a huszonéves, az átlag Playboyolvasónál fiatalabb generáció megnyerésére. Az Ördög Marge-ban című interjúban bevallja, hogy jótékonysági céllal vállalta a szereplést, így próbál pénzt gyűjteni a kihaló félben lévő kerti pavilonok megmentésére. Elmondja, hogy kiskorában Elton Johnhoz, Paul Lynde-hez vagy Charles Nelsonhoz akart hozzámenni, csak nem sikerült. A végén bevallja, hogy imád MILK lenni, azaz egy igazi Mom I'd Like to Know.

A visszafogott képek által okozott kiábrándulás sem változtat a tényen, hogy Marge Simpson lett a legelső rajzolt figura a történelemben, aki levetkőzött a Playboynak. Aktualitása, hogy a rajzfilmsorozat húszéves jubileumát ünnepli. Hugh Hefner talán így próbálja visszafizetni azt, hogy a kilencvenes évek elején szerepelhetett a sorozatban.