Alanis Morissette meleg fiúgyermeket szeretne

2002.08.30. 13:32
Alanis Morissette azt szeretné, ha lánya születne, vagy ha mégis fiú, akkor homoszexuális. Az ENSZ Toleranciadíját elnyert énekesnő mindenképp feminin gyermeket akar, s úgy gondolja, egy meleg fiúgyermek is megteszi, ha esetleg nem sikerül leányt szülni.
Alanis Morissette
Morissette eltökélte, hogy lánya lesz. "Már nagyon várom, hogy felnevelhessek egy kislányt. Ha elsőre nem sikerül, próbálkozom tovább, még ha előbb hat fiút is kell szülnöm", mondta a német Emma női magazinnak.

"Remélem, az egyikük meleg lesz, így erősíthetem a nőies vonásait", tette hozzá. A 28 éves, kanadai származású énekesnő ismert feminista dalszövegeiről, s 2001-ben elnyerte az ENSZ Toleranciadíját. A világszervezet Morisette a közel-keleti válsággal kapcsolatos békepropagandáját és a humanitárius ügyek iránti elkötelezettségét ismerte el a kitüntetéssel.

Alanis nem vetkőzik

"Hülyére röhögném magam, ha a kiadóm arra kérne, hogy öltözzek kihívóbban", mondta az énekesnő, akinek korábban már voltak heves vitái a Warner Musickal. "Nekem nem az a dolgom, hogy jól nézzek ki és szexis legyek - nekem mondanivalóm van!", indokolta puritanizmusát Morisette.