Piroska
-10 °C
1 °C

Gyűlöletcsőr és az állat zenék

2004.06.27. 19:49
Az Egyesült Államokban már kapható a Hatebeak együttes kislemeze. A deathmetál banda énekese egy papagáj.
gitaros es madar
Grajndoló madár
"Arctörő gitárok, fejrepesztő dobok, bélfacsaró basszusok, a vokál nem lehet emberi, annyira perzselő és extrém. Nem is emberi, mert az énekes egy papgáj, ami torkonszúr és letépi a fejed. Tényleg ez van, a papagáj énekes nem kegyelmez, kitépi a szemed és a riffektől felindultan a füledre veti magát, hogy aztán még többért könyörögjél a véredbe fagyva. A történelem első metálegyüttese szárnyas énekessel!"

boritok
A Hatebeak kislemeze egy meta-metál-csíny. Nagy vonalakban: a névre és logóra a Hatebread grindcore együttest nyúlták, míg a vasmadaras borító egy az egyben a Judas Priesttől származik (elemzők szerint ez a Sony Music jogi osztályán is érdeklődést kelthet). A lemez címe (Beak of Putrefaction - A rothadás csőre) a csodálatos Carcass együttest (Reek of Putrefaction - A rothadás bűze) idézi az érdeklődők emlékezetébe.

Az együttes alapítója egy rendes coloradói fiatalember, aki az elmúlt években egyéni stílusú telefonbetyárkodásai felvételeiből adott ki Longmont Potion Castle kódnéven CD-sorozatot. Az LPC hátterében meghúzódó csínyművész és papagája Waldo felkapta fejét a torzított gitárzene és a tréfálkozás világméretű egymásra találására és kisvártatva az állatmetál élvonalában találták magukat.

Waff... hrrrrg!

Hörgőkutyák
Az ujjukat az állatmetál ütőerén tartó szakértőink rámutattak, hogy a papagáj-deathmetál népszerűvé válásával két részre szakadhat a fiatalság. Mi lesz, ha beszólnak a hatebeakeseknek a pitbullgrindcore, a Caninus együttes rajongói. A sejtelmes nevű skandináv együttes frontján őrzővédő származású kutya Budgie és Basil hörög. A hangzóanyag egy része szerencsére elérhető az interneten.

Ssrrrrrrr!

Szakértőink az evolúció mentén elképzelhetőnek tartják az állatzenei színpadot a Hajógyári szigeten, tengerimalac világzenét, orángután darenbézt, tücsök ambientet, valami sisergő rovar featuring kopogós bogár fellépését.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.