Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Gödörben az Anima Sound System

2004.04.09. 15:13
A Deák-téren Anima-fesztivált rendeznek szombaton sok trendi fellépővel, az interneten pedig már letölthető a zenekar új albumának első dala.
"A Day At The Races" címmel egynapos minifesztivált rendeznek az Erzsébet téren található Gödörben április 10-én este kilenc órától. Az este legnevesebbszereplő zenekar is fellép majd.

Kilenc órakor a Vörösmarty téren megrendezett legalizáláspárti demonstráción már látott-hallott Tigris kezd, később fellép az Anima-koncertek állandó vendége, az első lemezét napokban megjelentető Beat Dis is, és végül éjfél körül természetesen az Anima Sound System.Az estét a nap "sztárvendége", az Anima egyik pszichedelikus kedvence, a Color Star zárja, illetve DJ Nadia, aki hajnalig játszik majd a budapesti Anima-buli koncertjei után.

Körút

Anima Sound System Az Anima Sound System azonban a április 10-i koncert után egy ideig nem lép fel Budapesten, mivel a spsanyol, holland és német turné, illetve a Rap, revű, Rómeó című film zenéjének megírása után hazai turnéra indulnak. A zenekar az összes megyeszékhelyen, és több szomszédos ország magyarlakta településein is fellép, előzenekara a Beat Dis zenekar lesz. Mint az közismert, a jelenleg a Radiohead előzenekaraként turnézó Asian Dub Foundation-nel két éve már készített közös dalt az Anima Sound System Enough/Elég volt címmel. A számot minden bizonnyal elő is adják április 22-én a budapesti A38 hajón, ahol az este fénypontja az Asian Dub Foundation Sound System fellépése lesz.

Új dalok

Közben persze készül az új Anima-album is. Az első felvétel már meg is hallgatható az animasoundsystem.com alatt található zenekari honlapon. A felvételt érdekessége, hogy számban szólistaként a londoni MC JC001 közreműködik, aki korábban George Clintonnal és Stinggel készített közös felvételeket.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.