Újabb kivillanó mellbimbó sokkolja Amerikát

2005.11.20. 10:14
Megint egy lengén öltözött híresség tartja lázban Amerikát: a Narancsvidék című sorozat sztárja egy hálóing alól hagyta előbukkanni jobb mellbimbóját. Csaknem 6 millióan nézték a tévét - a botrány mégis a neten terjed, mert túl sötét volt.

A tizenkilenc éves Mischa Barton a Fox tévén évek óta futó tinisorozat, A narancsvidék (The O.C.) elsőszámú sztárja. A műsor népszerűségét jelzi, hogy március 10-én A narancsvidék szünetében adták le először a Star Wars legújabb részének, A sith-ek bosszújának legelső trailerét.

Az E! Online cikke szerint a múlt heti részben Barton többet mutatott meg magából, mint amennyit szeretett volna: egy homályos, alig megvilágított jelenetben a színésznő éppen kikel az ágyából, amikor a jobb melle egy pillanatra kivillan a hálóing takarásából. Rögtön ezután Barton meg is igazítja a ruháját.

Szemcsés, de mell
Szemcsés, de mell
Forrás: Ifilm.com

Az alig 7 másodperces részletet az amerikai TVgasm.com tette fel a netre. Előzőleg egy élesszemű olvasójuk hívta fel a figyelmet a lecsusszanó hálóingre, aki az anyagot azonnal beküldte a TVgasm.com munkatársainak, hogy döntsék el ők, vajon csak a szeme káprázott vagy tényleg egy újabb bimbó-botrány van készülőben.

"Annyira sötét volt a felvétel, alig vettem észre" - írták az oldalon. "Aztán elküldtem a TVgasm szakembereinek, akik a kontrasztok felerősítésével láthatóvá tették a mellbimbót - nagyon szemcsés a kép, de a lényeg ott van."

Az anyag akkora népszerűségnek örvendett, hogy az oldal szervere felmondta a szolgálatot, így azt egy idő után kénytelenek voltak egy másik honlapra, az Ifilm.comra feltenni. A rövidke, szemcsés felvétel most innen tölthető le.

A TVgasm.com szerint egyébként nem ez az első eset, hogy Bartonról hasonló felvételek jelentek meg a neten, az viszont mindenképpen most fordult elő először, hogy főműsoridőben, többmillió néző szeme láttára történt meg az incidens. A Fox tévécsatorna szóvivője bejelentette, hogy eddig egyetlen panasz sem érkezett hozzájuk az eset miatt.

A Fox ennek ellenére is megütheti a bokáját - Janet Jackson tavalyi botránya óta az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) éberen ügyel arra, hogy a gyanútlanul tévéző polgárokat főműsoridőben ne érhesse meglepetés. Akkor a Jackson mellbimbóját sugárzó CBS csatornát több mint félmillió dollárra büntették, és azóta olyan tévéműsorokat is szigorúbban vágnak, mint a Vészhelyzet, vagy a Topmodell leszek!.

A narancsvidék mostani, "mellbimbós" adását a Nielsen Media Research adatai szerint 5,7 millióan nézték Amerikában.