Ambrus
-7 °C
3 °C

Újabb kivillanó mellbimbó sokkolja Amerikát

2005.11.20. 10:14
Megint egy lengén öltözött híresség tartja lázban Amerikát: a Narancsvidék című sorozat sztárja egy hálóing alól hagyta előbukkanni jobb mellbimbóját. Csaknem 6 millióan nézték a tévét - a botrány mégis a neten terjed, mert túl sötét volt.

A tizenkilenc éves Mischa Barton a Fox tévén évek óta futó tinisorozat, A narancsvidék (The O.C.) elsőszámú sztárja. A műsor népszerűségét jelzi, hogy március 10-én A narancsvidék szünetében adták le először a Star Wars legújabb részének, A sith-ek bosszújának legelső trailerét.

Az E! Online cikke szerint a múlt heti részben Barton többet mutatott meg magából, mint amennyit szeretett volna: egy homályos, alig megvilágított jelenetben a színésznő éppen kikel az ágyából, amikor a jobb melle egy pillanatra kivillan a hálóing takarásából. Rögtön ezután Barton meg is igazítja a ruháját.

Szemcsés, de mell
Szemcsés, de mell
Forrás: Ifilm.com

Az alig 7 másodperces részletet az amerikai TVgasm.com tette fel a netre. Előzőleg egy élesszemű olvasójuk hívta fel a figyelmet a lecsusszanó hálóingre, aki az anyagot azonnal beküldte a TVgasm.com munkatársainak, hogy döntsék el ők, vajon csak a szeme káprázott vagy tényleg egy újabb bimbó-botrány van készülőben.

"Annyira sötét volt a felvétel, alig vettem észre" - írták az oldalon. "Aztán elküldtem a TVgasm szakembereinek, akik a kontrasztok felerősítésével láthatóvá tették a mellbimbót - nagyon szemcsés a kép, de a lényeg ott van."

Az anyag akkora népszerűségnek örvendett, hogy az oldal szervere felmondta a szolgálatot, így azt egy idő után kénytelenek voltak egy másik honlapra, az Ifilm.comra feltenni. A rövidke, szemcsés felvétel most innen tölthető le.

A TVgasm.com szerint egyébként nem ez az első eset, hogy Bartonról hasonló felvételek jelentek meg a neten, az viszont mindenképpen most fordult elő először, hogy főműsoridőben, többmillió néző szeme láttára történt meg az incidens. A Fox tévécsatorna szóvivője bejelentette, hogy eddig egyetlen panasz sem érkezett hozzájuk az eset miatt.

A Fox ennek ellenére is megütheti a bokáját - Janet Jackson tavalyi botránya óta az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) éberen ügyel arra, hogy a gyanútlanul tévéző polgárokat főműsoridőben ne érhesse meglepetés. Akkor a Jackson mellbimbóját sugárzó CBS csatornát több mint félmillió dollárra büntették, és azóta olyan tévéműsorokat is szigorúbban vágnak, mint a Vészhelyzet, vagy a Topmodell leszek!.

A narancsvidék mostani, "mellbimbós" adását a Nielsen Media Research adatai szerint 5,7 millióan nézték Amerikában.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.