Britney nem jelenik meg az MTV-gálán

2003.11.04. 16:19
Az énekesnőnek díjat kellene átadnia egy sikeres kollégájának, de betegség miatt nem tud majd megjelenni, állítja szóvivője.
Britney Spears mégsem jelenik meg a csütörtöki MTV díjátadó gálán Edinburgh-ban. Az énekesnőnek egy díjat kellett volna átnyújtania valamely sikeres társának, de szóvivője szerint betegsége miatt ennek a kötelezettségének nem tud eleget tenni.

"Britney a díjátadás munkafázisában vállalt feladatot, mivel előadni nem szeretett volna. Most azonban betegsége miatt egyáltalán nem tud megjelenni" - erősítette meg a hírt az MTV szóvivője a BBC-nek.

A 21 éves egykori sztár a tervek szerint fellépett volna a BBC Radio 1 díváknak szentelt műsorában is, de programját hasonló okokból itt is lemondta. Így nem lesz lehetősége arra, hogy beszéljen Me Against The Music című számáról, amelyet azzal a Madonnával készített, akivel a reklámkampány keretében egyszer a nyílt színen már csókolózott is.

A zeneszám egyébként november 10-én jelenik meg, egy héttel In the Zone című albuma előtt.

Az MTV gálát mindettől függetlenül megtartják, jelentették az illetékesek. A jelöltek listáját Justin Timberlake vezeti, öt kategóriás jelölésével. A jócsaj mezőnyben pedig Christina Aguilera az első, mivel őt négy kategóriában díjazhatják.