Naomi Campbell helybenhagyta asszisztensét

2003.11.20. 16:44
Naomi Campbell megütötte, a kanapéra lökte, majd egy irodába zárta a személyi asszisztensét, aki most perli egykori munkaadóját.
A brit szupermodell hisztérikus rohamában bántalmazta az asszisztensét, Simone Craiget. Az eset két éve történt egy Beverly Hills-i hotelben. Craig szeptember 15-én keresetet adott be a modell ellen, adta hírül a héten a The Star-Ledger of Newark.

"Hozzám vágta a telefonját, megragadott a karomnál fogva, és lelökött a kanapéra, majd bezárva tartott egy irodában. Azt kiabálta: 'Itt maradsz, amíg meg nem csinálod a munkádat!'" - áll Craig keresetében. A huszonkilenc éves asszisztens két hétig állt a harminchárom éves modell alkalmazásában, és az eset után azonnal felmondott.

"Naomi Campbell kategorikusan tagadja a vádakat - nyilatkozta a modell ügyvédje, John Rosenberg a sajtónak. - Az ügyfelem elleni vádak csak az ismertségének melléktermékei."

2000. februárban Torontóban egy hasonló perben Naomi Campbell elismerte, hogy az őt perlő asszisztensét, Georgina Galanistot valóban megverte egy 1998-as kanadai filmforgatáson. Mivel akkor megbánást tanúsított, büntetés nélkül elengedték.