Hírességek Big Brotherje: jön Goldie

2002.11.22. 18:30
A drum and bass feltalálójaként tisztelt DJ vállalta, hogy tizenkét napra egyéb hírességekkel beköltözik a BBC jótékonysági valóságshowjába.
A BBC 4-es csatornáján futó Celebrity Big Brotheren az itthon is futó változathoz képest annyit változtatott Endemol helyi kirendeltsége, hogy szereplői brit hírességek, akik jótékonysági célra felajánlott fődíjért vállalják az összezártságot.

Goldie
A valóságshow szerdán indult legújabb kiadásában népszerű tévés személyiségek és Mark Owen egykori Take That-tag mellé Goldie is beköltözött. Az új sorozat végén ötvenezer fontot és a párhuzamos közadakozási felhívás nyomán összegyűlt pénzt gyermekotthonoknak adományozzák. Goldie, aki gyermekkorában maga is több évet töltött különböző gyermekotthonokban, a jótékonyság célja miatt vállalta a felkérést.

Rúzs és brék

A sztárok életét a lezárt házban a Big Brotherhez hasonlóan mindenfelé elhelyezett kamerák követik, de biztonsági okokból a fürdőben nem figyelik őket. A tizenkét napos játékidő alatt a lakóknak feladatokat kell megoldaniuk és bármelyik pillanatban kiszavazhatják őket.

Az első adások során értesüléseink szerint Goldie bréktáncolással foglalkozott, illetve nem szólt Anne Diamondnak, hogy elmaszatolódott a rúzsa.