Judit
3 °C
6 °C

Courtney Love túlélte drogtúladagolását

2003.10.04. 11:11
Kurt Cobain özvegye azután nyúlt a szerhez, hogy összetörte az ablakokat egy barátja házában.
Drogtúladagolással kórházba szállították Courney Love-ot Los Angelesben - adta hírül a BBC. Az eset nem sokkal azután történt, hogy az énekesnőt kiengedték a börtönből, ahová egy barátja házában összetört ablaküvegek okán került.

Courney Love Kurt Cobain özvegyére kevesebb mint egy órával azt követően találták rá egy közelebbről meg nem nevezett villában, hogy a rendőrség elengedte őt. A 39 éves énekesnőt drogtúladagolás gyanújával vették kezelésbe, de belső források úgy tudják, csütörtöktől már nem volt ilyen nevű személy a kórházban.

Kórházba szállítását követően Love-ot egyébként a rendőrség nyilvántartásba vette illegális kábítószerek használatáért, és 2500 dolláros óvadékot állapított meg.

Karrier

Kurt Cobain özvegyének köztudottan nem ez volt az első ilyen jellegű problémája. A Vanity Fair-nek adott, emlékezetes interjújában bevallotta, előfordult, hogy terhessége alatt is heroinhoz nyúlt.

Curtney Love karrierjét a Hole együttes énekeseként alapozta meg, később azonban filmszínésznőként is bizonyította a droghasználók művészi és mentális képességeit. A törvénnyel való összetűzések azonban elmaradhatatlan részeivé váltak életének. Legutóbb a brit rendőrség tartóztatta le, miután tettlegesen lépett fel egy Európába tartó repülőgép legénységével szemben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!