Courtney Love túlélte drogtúladagolását

2003.10.04. 11:11
Kurt Cobain özvegye azután nyúlt a szerhez, hogy összetörte az ablakokat egy barátja házában.
Drogtúladagolással kórházba szállították Courney Love-ot Los Angelesben - adta hírül a BBC. Az eset nem sokkal azután történt, hogy az énekesnőt kiengedték a börtönből, ahová egy barátja házában összetört ablaküvegek okán került.

Courney Love Kurt Cobain özvegyére kevesebb mint egy órával azt követően találták rá egy közelebbről meg nem nevezett villában, hogy a rendőrség elengedte őt. A 39 éves énekesnőt drogtúladagolás gyanújával vették kezelésbe, de belső források úgy tudják, csütörtöktől már nem volt ilyen nevű személy a kórházban.

Kórházba szállítását követően Love-ot egyébként a rendőrség nyilvántartásba vette illegális kábítószerek használatáért, és 2500 dolláros óvadékot állapított meg.

Karrier

Kurt Cobain özvegyének köztudottan nem ez volt az első ilyen jellegű problémája. A Vanity Fair-nek adott, emlékezetes interjújában bevallotta, előfordult, hogy terhessége alatt is heroinhoz nyúlt.

Curtney Love karrierjét a Hole együttes énekeseként alapozta meg, később azonban filmszínésznőként is bizonyította a droghasználók művészi és mentális képességeit. A törvénnyel való összetűzések azonban elmaradhatatlan részeivé váltak életének. Legutóbb a brit rendőrség tartóztatta le, miután tettlegesen lépett fel egy Európába tartó repülőgép legénységével szemben.