Depardieu fia rálőtt egy rajongóra?

2003.08.25. 14:51
A francia filmszínész zűrös életű fia nemrég vesztette el fél lábát, most pedig dühében rálőtt egy rajongójára.
A híres színészpapa szintén nevezetes fiát, a 32 éves Guillaume Depardieu filmszínészt óvadék ellenében hétfőn szabadon bocsátották, miután pénteken pisztollyal próbált nyomatékot adni érveinek egy ismeretlen rajongójával kialakult szóváltásban.

Nem talált célba

A lisieux-i ügyész közlése szerint a gyanúsított ellen tiltott fegyvertartás és lőfegyverrel való fenyegetés címén emelnek vádat, ügyének tárgyalását szeptember elejére tűzték ki.

Apa és fia
Apa és fia
Az ifjabb Depardieut, aki a Pola X című fim tett ismerte, és aki a Napóleonban együtt szerepelt édesapjával, vasárnap állította elő a rendőrség Normandiában, Gérard Depardieu trouville-i birtokán. Több szemtanú szombaton tett bejelentést Guillaume ellen, aki a beszámolók szerint előző éjjel egy eddig tisztázatlan tartalmú veszekedés során fegyvert emelt egy férfira, s a levegőbe is lőtt. Senki nem sérült meg, de egyesek tudni vélik, hogy a lövés csak azért maradt következmény nélkül, mert a lobbanékony vérmérsékletű művész karját egy jelenlévő időben félrelökte.

Amputálás és heroin

Guillaume nem először kerül összeütközésbe a törvénnyel. Tíz évvel ezelőtt kilenc hónapot töltött börtönben heroin-kereskedésért, majd többször róttak ki rá különböző mértékű bírságokat hatósági személy megsértése, közbotrányokozás, illetve közúti szabálysértések miatt.

A férfi néhány évvel ezelőtt autóbalesetben súlyosan megsérült, összeroncsolódott lábát egy kórházi fertőzés miatt a közelmúltban amputálták.