Dyed Soundorom és a színes sörétes puska

2006.12.28. 15:23
Az idei utolsó G&M partira a bűnösen széljegyzett Dyed Soundorom érkezik Párizsból, aki a divatos ifjak, a partiállatok és zenefejűek DJ-je mindenféle ugribugri bulikban és súlyos afterokon.

A francia hagyományokból merítkező electro-house vonalat Dyed teches-minimálos-sikítozósba firkálja, úgyhogy számítani lehet bugyidobálásra, marabuinges lazázásra, poticsúzlizásra is. A párizsi house még véletlen sem jazzes oldalán a sanzonokra és harmonikákra felpofozás, cséplés és hasrapuszi vár.

Dyed 17 évesen kezdett David Guetta szárnyai alatt a párizsi Les Bains PR-eseként, majd csupán néhány hónap alatt már csak saját dolgaival foglalkozott. A híres React partikon már olyan DJ-ket látott vendégül, mint Terry, Jérome Pacman, Dan Ghenacia és Ivan Smagghe. Mostanság az összes főbb párizsi buliban játszik, és első saját albumán dolgozik.

Kiadója, a Dan Ghenacia vezette kötetlen Freak n'Chic jegyzi többek között DJ Terryt, aki az Afterparty is not a crime néven futó vasárnapi afterját osztja meg olykor Dyed-del. A szigorúan hajnal 2-ig tartó afterok hangulata egyes ügynökök szerint a legsúlyosabb. Soundorom Kelet-London új üdvöskéjében, a T Bar-ban is rezidens, például Andrew Weatherall-al, Damien Lazarus-szal felváltva, emellett a szupermenő Alcazarban, és DJ-ként a Batofar undergroundabb eseményein is pörög.

A bulin még zenélni fog a G&M stáb, de ez mindegy is, hiszen addigra már úgyis mindenki nagyon részeg lesz. A belépés 10-ig ingyenes, utána 1000 Ft.

M2 - Bp. VIII. Mikszáth Kálmán tér 2.