Natália
-3 °C
8 °C

Enrique Iglesias csak álmodozik Kurnyikováról

2002.05.06. 14:49
A Popworld magazinnak nyilatkozva Enrique Iglesias cáfolta, hogy románc fűzné őt az orosz teniszcsillaghoz, Anna Kurnyikovához. - Csak szeretném - kommentálta a napokban felröppent hírt a popénekes.
Iglesias nem tagadta, hogy jól érezte magát, amikor új dalának (Single) klipjét forgatták, de ennél több nem történt köztük. - Őrült egy nő, de jó értelemben az - mondta Enrique, aki elmondása szerint furcsán érzi magát a bőrében, amióta szexszimbólummá lett.

- A gimnáziumban egymást érték a kudarcaim; rengetegszer kaptam kosarat. Tizenhattól húsz éves koromig egyetlen komoly kapcsolatom volt, és csak akkor kezdtek érdeklődni irántam a nők, mikor a dalaimmal sikeres lettem - kesereg sivár ifjúkorán a popsztár.

Iglesias sikereit azonban időről időre megtörik a playbackeléssel kapcsolatos botrányok. Legutóbb egy osztrák síparadicsomban kapták tátogáson, s ezért még a rajongói is füttykoncerttel jutalmazták - adta hírül az Ananova hírügynökség. Menedzserei azzal indokolták a playback alkalmazását, hogy a ritka magashegyi levegőben Enrique nem tudott volna énekelni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.