Eddig ismeretlen Freddy Mercury-felvételek kerültek elő

2005.09.21. 16:30
Brian May olyan szalagokra bukkant, melyeken Freddy Mercury "szöszmötöl" a stúdióban. A gitáros valamikor meg is szeretné jelentetni a felvételeket.

Brian May, a Queen gitárosa bejelentette, hogy olyan felvételekre bukkant, melyeken Freddy Mercury, a zenekar 1991-ben elhunyt énekese hallható, ahogy - May szavával - "szöszmötöl" a stúdióban.

A Daily Starnak nyilatkozva May elmondta: "Még mindig van néhány dolog talonban, amin Freddy énekelget, és amit a rajongók még nem ismernek. Vannak olyan részletek, melyeket még fel lehetne használni. Úgy vélem, valamikor meg lehetne ezeket jelentetni, mert biztos vagyok benne, hogy a rajongók hallani akarják."

A Queen jelenleg a Free zenekar korábbi énekesével, Paul Rodgersszel turnézik, ebben a felállásban játszottak idén Magyarországon is. May elmondta: az évek során több név is felmerült Mercury pótlására, de az összes elképzelés nonszensznek bizonyult. "Mindig azt mondtam, hogy ha találunk valakit, annak természetesen kell történnie, és pontosan ez történt. Párszor játszottam színpadon Paullal, és egyszerűen összepasszoltunk" - nyilatkozta May.