Mária
-7 °C
3 °C

R. Kellynek kerülnie kell Michael Jacksont

2004.01.30. 10:20
R. Kelly a gyermekpornográfiával vádolt zenészt a bíró óvadék ellenében szabadlábra helyezte, és elengedte Chicagóba a február 8-ai Grammy díjkiosztóra, ha nem beszél a pedofíliával vádolt Michael Jacksonnal. A két kategóriában is díj-esélyes Kelly nem is szándékozott zenésztársához szólni.
A bírót a Chicago Sun nem tudta elérni, mert temetésen volt, így a sajtó csak találgathat a döntés okairól.

Jackson két nagy slágerének is Kelly szerezte a zenéjét: a You Are Not Alone-ét és a One More Chance-ét, de a feltételezett azonos érdeklődési területen kívül a bírónak nem volt oka a szokatlan kikötésre. Ilyen döntést csak felperes és alperes között szoktak hozni. Ebben az esetben viszont csak annyi köze van a két zenésznek egymáshoz, hogy hasonló vádakkal folyik ellenük két, teljesen különböző eljárás.

"Kelly nem is tervezte, hogy találkozzon vagy beszéljen Jacksonnal"- mondta Edward Genson, Kelly ügyvédje az esetről, ami nála és védencénél csak az ügyészt lepte meg jobban. A Grammy szervezői a Chicago Sunnak elmondták, hogy nem is tudnak arról, hogy Jackson, akit semmilyen kategóriában nem jelöltek, elmegy-e egyáltalán a rendezvényre.

A döntés szerint R. Kellynek február 18-ig vissza kell térnie Chicagóból Los Angelesbe.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.