Hajnalka
0 °C
14 °C

Győzike házat vesz az új sorozatban

2006.02.28. 16:10
Bejelentésdömpinggel és több órás one man show-val szórakoztatta az újságírókat Győzike, aki nem csak vicces, de szociálisan érzékeny is szeretne lenni.
Győzike folytatja a Győzike show-t, jelentette be Győzike kedden. A március 6-án induló sorozat vezérfonala a házvásárlás lesz. A bennfenteseknek levetített részben Győzike és Bea asszony luxusautóban döcögve megközelítenek egy sáros építkezési terület közepén álló, félkész vasbeton monstrumot. Bea asszony tűsarkúban tocsog a pocsolyában, pofákat vág, mert nem akar építkezni, Győzike bejelenti, hogy hitelt venne fel, majd kiakad felesége méltatlankodásán. Bea asszony az erősen megrendezettnek tűnő jelenet végén elhajt, magára hagyva férjét (Győzikét) a sóderhalmok közt.

Szeretet és gazdagság


Kattintson további Győzikékhez!
Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a lefutott sorozatról elmondta, 2005 legnézettebb 20 műsora közül 9 a Győzike show volt, ezért nagyon örülnek, hogy nem kell abbahagyniuk. A sikert meglepőnek nevezte, véleménye szerint a magyar társadalom ugyanis "romaellenes".

Kolosi fontosnak tartotta a magas nézettséget, és nem azért, mert így sok pénzt kereshet vele, hanem mert a show jó példát ad a nézőknek: "ezek az emberek szeretik egymást" - mondta magyarázatul.

Győzike a gazdagsággal kérkedés vádjára válaszolva elmondta, a műsorban látható autók egyike sem az övék. Mindegyiket tesztelésre kapták.

Vissza Indiába

Az új sorozat honoráriumát jótékony célra fordítják: két inkubátort vesznek belőle. Az orvosi eszközöket nem a lakóhelyéhez közeli salgótarjáni, hanem a győri és a gyöngyösi kórház kapja. Salgótarjánban ugyanis utálják őket, az egyik boltban legutóbb például úgy fogadták őt, hogy "mi van te rohadt geci, megint lesztek a tévében?", számolt be az atrocitásról Győzike.

Mivel a pénzt csak nyáron kapják meg, Győzike édesapja ad hétmilliós kölcsönt a műszerekre. A segítségen, mint megtudtuk, nem kell csodálkozni, "kinek adná a pénzt, a szeretőjének?". A Peter Falkra emlékeztető édesapa büszkén integetett, később pedig viszkiket rendelt.


Katt a képre!
A showman az asztalunkhoz ülve megmutatta a két darab, közel 2 millió forintos inkubátor megrendelőlapját. A nyomtatványokon egyébként nem a Romantic Kft., hanem az RTL neve szerepelt megrendelőként, de Győzike szerint ez még csak az ajánlatkérés. Lapinformációk szerint Gáspár Győző egyébként 700 ezer forint gázsit kap epizódonként, a 12 részes show-n tehát 8,4 milliót keres. Ezek alapján a jótékonykodás legfeljebb a felét viszi el a harmadik sorozatért járó összegnek, számolt utána gyorsan a tudósító.

A tévés énekes egyébként a művészetekkel kevésbé nagyvonalú. Kérdésünkre, hogy vásárolt-e a kortárs képzőművészek róla készített festményeiből, bosszúsan elmondta, nem, mivel át akarták verni. A neki tetsző olajkép ára ugyanis 300 ezer forint volt, neki viszont ötszázért akarták adni.

A tévés személyiség a személyes beszélgetés során elárulta még, hogy hamarosan rövid szabadságra megy oda, "ahonnan a cigányok jöttek", azaz Indiába. Utána viszont politikusi karrierbe kezd.

Lakóhelye, Nógrádmegyer polgármesteri székéért indul majd függetlenként a választásokon. Botrányt véleménye szerint azonban nem politikai karrierjével, hanem júniusban induló, új műsorával kelt majd, amiről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy "még felháborítóbb lesz".

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.