Piroska
-12 °C
-2 °C

Jackson visszatér gyökereihez

2003.05.20. 13:07
A popsztár a plasztikai műtétek előtt viselt, hatalmas mikrofonfrizurával jelent meg Floridában. Közben film készül a Jackson-család idilli életéről.
Michael Jackson harminc év elteltével ismét afro-amerikaiként tűnt fel egy floridai partin. A plasztikai műtétekkel lassanként árja Bambi-figurává alakuló popénekes meglepő módon olyan mikrofonfrizurával jelent meg a The Forge étteremben, amilyet legutóbb a Jackson Five tagjaként viselt, még tizenévesen.

Jackson öltözködésében is hozta a disco-korszak hangulatát. A flitteres dzsekivel és bőrnadrággal teljessé tett időutazás kivívta a hetvenedik születésnapját ünneplő családi barát, Al Malnik elismerését is.

A 44 éves énekes egyedül viselkedésében tartotta magát a megfáradt popmunkás szerepéhez. A hetvenes évekbeli énjétől idegen módon nem táncolt a villogó parketten, nem mutatta be a moonwalkot, csupán lábával kopogva követte a zene ritmusát.

A sztár új imázsának megalkotása mellett a családi filmfelvételeiből összeállított műsor kiadásával van elfoglalva. A Sky televízión hamarosan látható film Jackson normális családi életét hivatott bemutatni a széles néprétegek számára.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!