Piroska
-10 °C
1 °C

Jennifer Lopez és James Brown énekelt az orosz milliárdosnak

2006.10.29. 20:46
Amerikai sztárok is felléptek Telman Iszmajlovnak, a moszkvai Cserkizovszkij piac tulajdonosának ötvenedik születésnapja alkalmából rendezett fogadáson, Jennifer Lopez, az amerikai színész-énekesnő másfél millió dollárt kért az éneklésért.

Egy orosz milliárdos születésnapi partiján énekelt Moszkvában Jennifer Lopez, az amerikai színész-énekesnő sztár a hétvégén, jelentette a Komszomolszkaja Pravda. Az orosz lap szerint a hollywoodi csillag honoráriuma legalább másfél millió dollár (307 millió forint) volt - de talán több is.

Gyémántokkal ékesített aranymikrofon

Az orosz üzleti, politikai és médiavilág számos ismert személyisége - köztük Jurij Luzskov moszkvai polgármester - volt jelen Telman Iszmajlovnak, a moszkvai Cserkizovszkij piac tulajdonosának ötvenedik születésnapja alkalmából rendezett fogadáson, amelyen az amerikai sztár többet is elénekelt legnagyobb sikerszámai közül.

A moszkvai lap szerint a honorárium összege azért múlhatja felül a kialkudott másfél millió dollárt, mert Jennifer Lopez 600 ezer dollárt követel a parti kezdetének másfél órás halasztása miatt.

Iszmajlov személyesen mondott köszönetet az amerikai énekesnőnek, és gyémántokkal ékesített aranymikrofont adott át neki. Az ünnepségen, amelyet a Szafisza luxusközpontban rendeztek, fellépett zenekarával James Brown, "a soulzene keresztapja" is.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.