Király Linda az Operaház fantomjára készül

2003.01.06. 11:39
Christine-t, az Operaház fantomja főszereplőjét játssza Király Linda májustól. A Big Brother főcímdalával országosan ismertté lett énekesnő nemrégiben felsült a magyar Himnusszal.
Király Linda
Az Operaház fantomja egyik főszerepére készül Király Linda - írja a Mai Nap, hozzátéve: a művésznőnek nem kis próbatétel az, hogy szerepét magyar nyelven kell megtanulnia. Király Linda Christine-t, a tehetséges énekesnőt alakítja májusban, illetve februártól a próbákon. Az Egyesült Államokból hazatért, magyar származású énekesnő a Szerelem utolsó vérig című film betétdalával, majd a Big Brother főcímdalával robbant be a köztudatba.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Madách Színházban bemutatásra kerülő Webber-musicalben Vikidál Gyula, Mikó István és Szerednyey Béla is játszik, a darab minden idők legdrágább magyar színházi produkciója lesz.

Király Linda legutóbb a Körcsarnokban december 29-én rendezett Kelet-Nyugat Kosárgálán lépett fel, ahol azonban - az interneten terjedő felvétel tanúsága szerint - belesült a Himnuszba, amire a közönség füttykoncerttel reagált. Király Lindát végül édesapja segítette ki.