Budapesten celebrál Ibiza pápája

2006.06.29. 11:07
Pénteken, június 30-án folytatódik a Hairy Records partisorozata: Loco Dice, 2005 legjobb ibizai lemezlovasa teszi tiszteletét forró fővárosunkban.

Loco Dice 1992-ben Düsseldorfban kezdte az ipart Dice'C néven, mint rapper és urban dj. 1994-ben jelentkezett első önálló hip-hop albumával, majd az történelem ütőerén tartva kezét, lassú metamorfózissal a house és a techno felé vette az irányt.

Az 1. osztályú robothulladék zenekar üdvözli Önt.

Ibiza mesés, cicuskáim. Nem is hinnétek, hogy halad összeomló rendszert mímelve Loco Dice neuronkötéses szolgaságba hajtott fellege a végzet sziluettjén. Felhő szerint amúgy nő az érzékelés, és romlik a viszonyítás. Mit is jelenthet mindez? - nézett farkasszemet a fluid és kristályos intelligencia.

A tükörcseréppel kirakott lépcsősor szilánkjaiban Gilbert & George Feldmárral kergetőzik egy gong körül de megtámadja őket a féregprogramokból kikelt információs erózió elmélete.

Stílusváltása után Timo Maas kiadójánál jelent meg Phat Dobe Shit című anyaga, melyet gyorsuló ütemben követnek a további kiadások, miközben Dice az MTV Europe csatornán is műsorvezetősködik. 2004 végén Josh Wink kiadójához, az Ovumhoz igazolt.

A következő év végéig három mixlemezzel jelentkezett, és kooperált Svan Väth kiadójával, a Cocoonnal is. A Mixmag magazin 2005 legjobb ibizai lemezlovasának választotta, és klubjaiban olyan nevekkel lép fel együtt, mint az idei Sónar fesztivál hősei, Richie Hawtin és Ricardo Villalobos.

Az est vendége nem kevesebb, mint 6 rezidenciával rendelkezik szerte a világon, többek közt a legendás Crobar, valamint az Ibizán található DC10 is az ő neve alatt fut ebben a szezonban.

A Rosszarcú Asszociáció Baráti Társaság elírt sirkőn vihorászó szüzekkel díszített egyenpólójában egy ukrán újságból kivágott Scooter-cikk másolatán dől a nevetéstől, visongva rugdossák a magatehetetlenül ugrándozó, fitness labdába zárt utómelódiát. Pléhrázta viharka kavarog a tó alatt felfelé kifeszített mozgóajkú test napszemcsijén holott a Monkey Presso nevű formációról a Magasságos Internet loop-alapú vizuált jósol.

A házigazda Naga, Beta páros mellé az Isu, Crimson, Chrom (Lick The Click!) trió csatlakozik, a vizuális élményről a Monkey Presso gondoskodik. Az est programjában egy exkluzív divatperformanszt is láthatnak a kortárs művészetre fogékony partijárók a francia Olivier Goulet koreografálásában.

A fellépők:
Loco Dice (M_nus/Ovum - D)
Naga
Beta
Isu
Crimson
Chrom
Vizuál: Monkey Presso

Helyszín: Groovy Inside, 1093 Budapest, Közraktár utca 9-11.
Jegy: 1800 Ft (kizárólag a helyszínen)