Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Axl Rose hisztizett, és tényleg masszíroztatott

2006.06.01. 13:01
Tényleg maratoni masszírozás miatt kellett három órát várnia tízezer nézőnek a kiöregedett Axl Rose és együttese koncertjén, állítja egy bennfentes.

Nem túlzott berúgás, betépés, vagy szívleállás, hanem derékfájás miatt fulladt majdnem botrányba a Guns 'n' Roses szerdai budapesti koncertje, tudta meg az Index.

Sikerült beszélnünk egy olyan bennfentessel, aki a színfalak mögött figyelte a történéseket. Informátorunk szerint az együttes fél tíz tájban érkezett meg a repülőtérről a Sportarénába. Az öltözőbe beeső Axl Rose állítólag hisztisen viselkedett, derékfájásra panaszkodott, és masszőrt kért. A 44 éves énekes forrásunk szerint deréknyomkodással, és nem önpusztítással töltötte a következő órákat, miközben rajongóinak százai távoztak őrjöngve a helyszínről, és követelték vissza a jegyük árát.

Az alkalmi rokkantság a ¾ 12 tájban végül elkezdett koncertre abban a formában is rányomta a bélyegét, hogy Rose minden szám után hosszabb időre eltűnt a színpadról, hogy társainak funkciótlan gitárszólókkal kelljen kitölteniük az időt.

Ha nem olvasta volna kritikánkat az estéről, tegye meg most!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!